Мене жуља што смо као друштво толико утрнули да не схватамо како се након ступања на снагу овог дубоко сексистичког и андрогиног закона, само психички поремећен мушкарац може одлучити на брак. Када данас неки љубигамајкаштомијесладак олиже плајваз и поносно потпише УГОВОР о ступању у брак – тим чином се потпуно изложио доброј вољи и хировима своје новопечене супруге. Наравно све је лако кад си млад, али не знам да ли је вредно због једног шпацирунга у оделу себи упропастити остатак живота, или га барем знатно искомпликовати.

P R E V R A T

“Доказ да је нови закон добар, је то што је само за један дан након ступања на снагу, на територији Србије полиција насилницима изрекла 30 забрана приласка…” рече синоћ једна од перјаница србијанског правосуђа.

13608216_553204594851181_1279792368_n

 
Данас је субота, а суботом се млади жене и удају…
Док се Двери и остали латентни педери “боре” против егзибиција хомосексуалаца (геј парада ће се бајаги толико допасти младим Србљима да ће масовно премакарити и придружити им се) – држава испод радара свих “традиционалиста” и десничара кроз скупштину протура закон који ће на крају српској породици нанети више штете него што би се десило да у свакој од њих има по један Пеђа Аздејковић. Јер педера је увек било и биће… Неки су то јер им се допада, други на тај начин привлаче пажњу околине, трећи се проституишу за грантове, четврти… ма столи ме бојко – кога брига за њихове разлоге.
Мене жуља што смо…

View original post 195 more words

Advertisements